Nasıl

Senkronize etmeden Android cihazınıza Google hesabı eklemenin en iyi yolları

Bazıları senkronize etmeden Android telefonlara bir Google hesabı eklemek istiyor, ancak neden? Sync, Google Hesabınızın önemli özelliklerinden biridir, Senkronizasyon, verileri aynı Google hesabına bağlı tüm cihazlar arasında otomatik olarak kişiler, kitaplık, çalma listeleri, dosyalar, e-postalar, takvim, görevler, notlar ve tarayıcı ayarları olarak kaydetme ve senkronize etme işlemidir. Bir Google Hesabı oluşturduğunuzda, örneğin Android cihazınızdaki tüm veriler bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlarla aynı Google hesabını kullanan tüm cihazlarda senkronize edilir.

Avantajları eşitleme

  1. Sync, verilerinizi ücretsiz olarak kaydettiğiniz ücretsiz bir işlemdir.
  2. Google hesabınızı kullanabileceğiniz herhangi bir zamanda, yerde ve hangi cihazda veri ve dosyalara kolay erişim.
  3. Bir senkronizasyon cihazının kaybı sonucu önemli verilerin kayıp ve hasardan korunması, Verilerinize başka herhangi bir cihazdan erişebilirsiniz.
  4. Cihazlar arasında geçiş yaparken, sizzim okuma haritanızın güncellendiğini onaylar ve telefonunuzun, tabletinizin veya bilgisayarınızın herhangi bir cihazda kaldığınız yerden haberdar olmak için her zaman güncel olmasını sağlar.
  5. Eşitleme, sürekli güncellenen yeni bilgiler nedeniyle tek bir şirketin tüm üyeleri arasında etkileşime izin verir.
  6. Sync, iyi hazırlanmış bir tasarım üretmek için en son güncellemeleri almalarını sağlayarak üreticilere avantajlar sunar.

Eksileri eşitle

  1. Senkronizasyon, birden fazla cihazdan verilere kolay erişim nedeniyle kullanıcıların gizliliğini tehdit eder ve bu da güvenliğe aykırıdır.
  2. Verileriniz, hesabınızı çocuklarınızın cihazlarında kullandığınızda, hesabınızdan ücretli uygulamalar satın alırken görünür.

Senkronize etmeden Android cihazınıza Google hesabı eklemenin yolları

Bir Google hesabı kişileri senkronize etmeyi durdurma seçeneği sunsa da, yalnızca kişiler senkronize edildikten sonra bu seçeneğin işe yaramaz. Bu nedenle, senkronize etmeden Android telefonlara bir Google hesabı eklemek için aşağıdaki yöntemleri izlemeniz gerekir:

1. Google hesabını etkinleştirmeden önce hızlı senkronizasyonu devre dışı bırakın

Google Hesabınız size senkronizasyonu durdurma seçeneği sunduğundan, ancak verileri gerçekten senkronize ettikten sonra, Bu, bu seçeneği etkisiz hale getirir. Bu nedenle, hesabı etkinleştirmeden önce senkronizasyonu iptal edin, böylece aşağıdaki yönteme göre senkronize etmeden Android telefonlarda bir Google hesabı ekleyebilirsiniz:

  • Android cihaz ayarlarınıza erişin.
  • Google Hesabınızı girin.
  • Hesap verilerinizi senkronize etmeye başlamadan önce cihazınızdan interneti kesmek için durum çubuğundaki kısayoldan birkaç saniye içinde şifrenizi girdikten hemen sonra uçak modunu etkinleştirin.
  • Uçuş modunu etkinleştirdikten sonra ayarları girin.
  • Google’ın hesap listesini görmek için hesaplara tıklayın.
  • Eklediğiniz hesabı seçin.
  • Senkronizasyon hesabına tıklayın.
  • Hesabınızla eşitlemek istemediğiniz öğelerin işaretini kaldırın.
  • İnterneti cihazınıza geri döndürmek için uçuş modunu etkinleştirin, Yalnızca seçtiğiniz verileri eşitler.

Android telefonlarda senkronize etmeden Google hesabı ekleme

2. Çok kullanıcılı özelliği kullanın

Tüm Android telefonlar tarafından sunulan bir özelliktir, Aynı cihazda birden fazla kullanıcıya izin verir ve birçok ayrı Google hesabının girişine izin verir. Verilerinizi senkronize etmeyecek yeni bir Google Hesabı oluşturduğunuzda, Çünkü eski hesap daha önce eşitlemişti. Bu, çocuklarınız cihazınızı kendi güvenlikleri ve gizliliğinize saygı duymaları için kullanıyorsa yararlıdır. Android cihazınıza aşağıdaki şekilde kullanıcı ekleyebilirsiniz:

  • Ayarlara git.
  • Sistemi seçin.
  • Birkaç kullanıcıya tıklayın.
  • Android telefonlara kolayca senkronize etmeden bir Google hesabı ekleyebilmeniz için kullanıcı eklemeye tıklayın.

Android telefonlarda senkronize etmeden Google hesabı ekleme

Ayrıca okuyun: Google Hesabı oluşturma ve profil ayarlarını kontrol etme

3.

Çin’in Shaomi Electronics Smartphone Company tarafından geliştirilen bir Android yayıncılıktır. MIUI Publishing, özellik desteği ve ham Android sisteminde olmayan diğer özellikler gibi çeşitli özellikler içerir. Verilerinizi paylaşmadan uygulamalarınızı diğer kullanıcılarla paylaşma avantajı sunan bir Android MIUI cihazınız varsa bu özelliklerden yararlanabilirsiniz. Hesabınızda ödenen uygulamaları çocuklarınızla paylaşmak istiyorsanız bu özellik size fayda sağlar, Aşağıdakileri izleyerek ikinci bir alan oluşturabilirsiniz:

  • Android cihazınızdaki Ayarlar’a gidin.
  • Google ve Gemmell dahil olmak üzere space II’de görünmesini isteyen uygulamaları seçin, Belirli uygulama verileri eşitlenmez.

Android telefonlarda senkronize etmeden Google hesabı ekleme

4. Aile için Google Play paylaşım seçeneğini kullanın

Bir aile grubuna katıldığınızda, Google’daki aile hizmetlerini en fazla 5 aile üyesiyle paylaşabilirsiniz, Üyeleri ayrıca adınızı, resminizi ve e-postanızı görebilir, Aile yöneticisi olduğunuz için ödeme yönteminden de siz sorumlusunuz. Aile üyeleri, aile kitaplığına eklenen içeriği de görebilir. Aileniz aynı Google One aboneliğini kullanıyorsa, Kullandığınız paylaşılan depolama alanını görebilecekler. Dosyalarınız onlarla paylaşılmayacak çünkü Google Hesaplarını kullanacaklar ve verilerinizin senkronize edilmeyeceği için hesabınızı kullanmanız gerekmeyecek.

Android telefonlarda senkronize etmeden Google hesabı ekleme

5. Google Hesabınızla senkronize etmek istemediğiniz uygulamaları devre dışı bırakın

Android cihazınızda bir Google hesabını etkinleştirdikten sonra senkronizasyon devre dışı bırakmayı etkinleştirseniz bile uygulama verilerinizi Google Hesabınızda senkronize etmek kaçınılmazdır, Çünkü devre dışı bırakılacak tek şey bildirimler, Yeni mesaj bildirimlerinin gönderilmeyeceği durumlarda, Ancak cihazınızın diğer kullanıcıları Gemmell hesabınızı ve e-postalarınızı görmeye devam edecektir, Bu nedenle, Google Hesabı’nda senkronize etmek istemediğiniz uygulamaları devre dışı bırakmanız bu sorunun çözümlerinden biriydi, Bu, uygulamanın ana ekranda ve uygulamalar listesinde görünmemesine neden olur, ve Android cihazınızdaki tüm Google hesaplarıyla bağlantıyı kesmek, Bu aşağıdaki şekildedir:

  • Android cihazınızdaki Ayarlar’a gidin.
  • Uygulamalara gidin.
  • Uygulama listesinden devre dışı bırakmak istediğiniz uygulamayı seçin.

Bu adımların size fayda sağlayacağını umuyoruz, böylece Android telefonlarda senkronize etmeden bir Google hesabı ekleyebilirsiniz, Gizliliğinizi korumak için verilerinizi Google hesaplarında senkronize etme sorununu gideriyor.

Ayrıca okuyun: Google Dead’e nasıl abone olur ve adınızı ve profil resminizi değiştirme

Nawar Wassouf

كاتب متخصص بأخبار التكنولوجيا والجوالات في مجلة فري موبايل زون وفوني ريفيو وعدد من المواقع التقنية الاخرى

مقالات ذات صلة

زر الذهاب إلى الأعلى